به گزارش گروه صنعت و تجارت پایگاه خبری گفتمان فارس، عبدالرسول جوکار گفت: برداشت زعفران شهرستان در آذرماه انجام و در حدود ۱۰ کیلوگرم محصول از مزارع برداشت شد.
جوکار اظهار کرد: فصل برداشت زعفران اهمیت بسیاری در کیفیت محصول نهایی دارد که این فرایند مستلزم دقت، سرعت و تجربه است که برداشت اصولی زعفران تاثیر زیادی بر رنگ و عطر این ادویه گرانبها دارد.
جوکار با بیان اینکه، زعفران محصول مناسبی از نظر میزان مصرف آب می باشد افزود: پایین بودن آب مصرفی این محصول ارزشمند باعث گردیده که توسعه آن در راستای بهینه سازی الگوی کشت مخصوصا در مناطق کم آب ، اهمیت زیادی داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از کشاورزانی که قصد کشت این محصول را دارند خواست، با توجه به اینکه پیاز زعفران چندین سال در خاک میماند قبل از کشت آزمایشات مربوط به ph، بافت ، درصد شوری خاک زمین خود را انجام دهند و سپس اقدام به کشت این محصول نمایند.