کد مطلب: 510652
چهارشنبه 18 تیر 1404 15:07
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری گزارش خبر، رئیس اداره دامپزشکی بافق از اجرای طرح تشدید نظارت بر نحوه نگهداری فرآوردههای خام دامی در سردخانههای رستورانها و اماکن عرضه این فرآوردهها خبر داد و افزود: رستوران ها و مراکز طبخ غذا به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مطرح می باشند که در صورت کنترل نشدن و عدم نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی آنها،نتایج فاجعه باری گریبانگیر شهروندان خواهد شد.
فرزانه سالاری با تأکید بر لزوم رعایت دمای مناسب برای نگهداری گوشت و سایر محصولات خام دامی، گفت: «فرآوردههای منجمد دامی باید دارای تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مبدا مشخص باشند. همچنین نحوه چیدمان صحیح در سردخانهها نیز مورد بررسی دقیق بازرسان قرار میگیرد.«
وی افزود: «در جریان بازدیدهای میدانی، کارشناسان دامپزشکی با ارائه آموزشهای لازم، به متصدیان مراکز عرضه نحوه صحیح نگهداری این محصولات را یادآور میشوند.«
رئیس دامپزشکی بافق در پایان خاطرنشان کرد: «هدف اصلی این نظارتها، ارتقای امنیت غذایی، و جلوگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق غذا است.«