جنگ تجاری

«خشم شدید!»: کشتی سازان چینی از هزینه های بندری ترامپ

کشتی‌سازان چین روز شنبه هزینه‌های بندری ایالات متحده را که توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای کشتی‌های مرتبط با چین اعلام شده، «کوته‌بینانه» توصیف کردند، اقدامی که هدف آن صنعت کشتی‌سازی این کشور است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر «خشم شدید!»: کشتی سازان چینی  از هزینه های بندری ترامپ

به گزارش گروه صنعت و تجارت _پایگاه اطلاع رسانی دریا و نفت،ترامپ طی فرمانی با هدف احیای کشتی سازی آمریکا و کاهش تسلط چین بر صنعت کشتیرانی جهانی امضا کرد. دولت او با محافظت از صادرکنندگان داخلی و مالکان کشتی‌هایی که به دریاچه‌های بزرگ، دریاچه‌های کارائیب و سرزمین‌های ایالات متحده خدمات می‌رسانند، این اقدامات را تغییر داد.

جدال بر سر کشتیرانی اقیانوسی که 80 درصد تجارت جهانی را منتقل می کند، آخرین درگیری در تشدید جنگ تجاری بین چین و ایالات متحده است که عوارض بر واردات یکدیگر را به بیش از 100 درصد رسانده است.

انجمن صنعت کشتی سازی ملی چین "خشم شدید و مخالفت قاطع" را با اقدامات ایالات متحده ابراز کرد و به اعتراضات دولت و مالکان کشتی پیوست.

کشتی‌سازان در بیانیه‌ای اعلام کردند: افول صنعت کشتی‌سازی آمریکا نتیجه حمایت‌گرایی آن است و ربطی به چین ندارد.

این سازمان مدعی شد که محدودیت های ایالات متحده سیستم جهانی دریایی را مختل می کند، منجر به افزایش هزینه های حمل و نقل، افزایش بیشتر تورم ایالات متحده و آسیب به منافع مردم ایالات متحده می شود.

این نهاد صنعت گفت: «ما از صنعت بین‌المللی دریایی می‌خواهیم که مشترکاً در برابر این رفتار کوته‌بینانه ایالات متحده مقاومت کنند و به طور مشترک فضای بازار عادلانه را حفظ کنند.» و اضافه کرد که از مقامات چینی انتظار دارد اقدامات متقابل قوی انجام دهند.

دولت روز جمعه به اقدامات «تبعیض‌آمیز» اعتراض کرد و از واشنگتن خواست که «اصلاح اشتباهات» را انجام دهد.

وزارت بازرگانی در بیانیه‌ای متعهد شد که «با قاطعیت اقدامات لازم را برای حفظ منافع خود انجام دهیم» و گفت این کارمزدها جوهره سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه و حمایت‌گرایانه آن را کاملاً آشکار می‌کند و شیوه‌های معمول و غیر بازاری است.

صنعت کشتی سازی چین عمدتاً متعلق به دولت است و یارانه های زیادی به آن تعلق می گیرد.